Groep 7

Welkom in groep 7

Op deze pagina zal voornamelijk praktische informatie komen te staan. Voor foto's en filmpjes verwijzen wij u naar Social Schools pagina van onze groep!

 

Praktische informatie

Leerkrachten

Meester Alwin (ma t/m do) te bereiken op auding@devijverhof.nl

Juf Laura (do t/m vrij) te bereiken op lvdtoorn@devijverhof.nl (tot aan de kerstvakantie)

Juf Kirsten (woe t/m vrij) te bereiken op kvos@devijverhof.nl (vanaf de kerstvakantie)

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen of via social schools bereiken. Op onze werkdagen zullen wij u zo snel mogelijk beantwoorden!

 

 

Gymtijden

Op maandag en donderdag hebben de kinderen gym van meester Sietse. Het zou fijn zijn als u uw kind helpt herinneren de gymtas mee naar school te nemen. Op donderdag begint de hele groep direct bij de gym. De kinderen mogen dan vanaf het schoolplein direct de gymzaal in.

 

 

Handvaardigheid

Op vrijdagochtend krijgen de kinderen in halve groepen (samen met groep 8) les van onze vakleerkracht Marthe. Verschillende technieken worden toegepast in opdrachten die passen bij de thema's van IPC.

 

Tosti's

We hebben in de klas de mogelijkheid voor de kinderen om een tosti te maken in het tostiapparaat van school. Er is een rooster gemaakt wanneer wie aan de beurt is om zijn/haar boterham te roosteren. Uw kind weet zelf als het goed is wanneer hij/zij aan de beurt is. Een boterham met (ham en) kaas meenemen mag dan maar is natuurlijk geen verplichting!