Aanmelden

Ouders van kinderen jonger dan 3 jaar, dienen via het invulformulier onderaan deze pagina een vooraanmelding te doen. Vóór de derde verjaardag van uw kind sturen wij u een aanmeldformulier waarmee u de vooraanmelding kunt omzetten in een aanmelding. Dit betekent niet automatisch dat uw kind een plaats heeft op onze school. In de afgelopen jaren hebben wij te maken gehad met meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen. Het is daarom raadzaam om uw kind op meerdere scholen aan te melden.

 

Ouders van kinderen die 3 jaar of ouder zijn, kunnen ook het vooraanmeldformulier op deze website invullen. Wij zullen u vervolgens informeren over eventuele beschikbare plekken en de wijze van aanmelden. U kunt ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie. 

 

Wanneer uw kind een plek heeft op onze school, kan het starten vanaf dat het 4 jaar is. Voorafgaand aan de start wordt een intakegesprek gepland en worden wenafspraken gemaakt. Kinderen die in december 4 jaar worden, starten in januari en kinderen die in juni/juli 4 jaar worden starten na de zomervakantie. Uw kind moet zindelijk zijn om te kunnen starten op onze school. 

 

Voor plaatsing hanteren wij de volgende voorrangsregels:

 

  • Voorrang voor broertjes en zusjes van kinderen die op De Vijverhof zitten.
  • Voorrang voor kinderen waarvan één van de ouders een dienstverband heeft bij De Vijverhof. 
  • Voorrang voor kinderen van peuteropvang Vlietkinderen Vijverhof die binnen het plaatsingsgebied wonen.
  • Voorrang voor kinderen die wonen in het plaatsingsgebied dat valt binnen: Prins Bernhardlaan, Rodelaan, Veurselaan, Looierslaan, Oosteinde, Cornelis Voorhoevelaan, ‘De Vliet’ en de Rozenboomlaan.
  • Voorrang voor kinderen van peuteropvang Vlietkinderen Vijverhof die buiten het plaatsingsgebied wonen.
  • Kinderen van buiten het plaatsingsgebied. 

 

In het document onder aan deze pagina staat de volledige aanmeld- en aanname procedure omschreven. Hierin vindt u onder andere het aantal beschikbare plaatsen en de data waarop u bericht ontvangt over mogelijke plaatsing. Deze procedure is van toepassing op alle basisscholen in Leidschendam-Voorburg. 

 

Formulier vooraanmelding:

Invoer:

Voor- en achternaam kind *
Geboortedatum kind *
 
Geslacht
Uw voornaam *
Uw achternaam *
Telefoon *
Uw Email adres *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Huidige school (indien van toepassing)
Plaats huidige school (indien van toepassing)
* Verplichte velden