Peuteropvang De Vijverhof

Met ingang van schooljaar 2022-2023 is Stichting Vlietkinderen onze nieuwe samenwerkingspartner. Hieronder stellen zij zich alvast aan u voor: 
Beste ouders, verzorgers, 

 

Mogen wij ons even aan u voorstellen? Wij zijn Stichting Vlietkinderen, een maatschappelijke kinderopvangorganisatie, geworteld in Leidschendam-Voorburg waar we de meeste van onze locaties hebben. Daarnaast hebben we ook kindcentra in Den Haag, in de wijken Leidschenveen en de Binckhorst. 

 

Wij zijn erg blij met de Vijverhof als nieuwe samenwerkingspartner, ook omdat we samen gaan toewerken naar een fijn nieuw gebouw, waar opvang en onderwijs een mooie plek krijgen.

 

Over ons

Vlietkinderen biedt buitenschoolse opvang (4-12 jaar), peuterspeelzaal (2-4 jaar) tijdens schooltijden in het gebouw van De Vijverhof en kinderdagverblijf voor de kinderen van 0-4 jaar.  Onze locaties zijn in-, of in de directe omgeving van basisscholen, ook werken wij op een groeiend aantal locaties samen met het onderwijs in kindcentra waar opvang en onderwijs voor de kinderen van 0-12 jaar onder een dak 'samenwonen'. 

 

Vlietkinderen streeft naar een wereld waarin iedereen mee mag doen. We bieden kinderen een warme veilige omgeving met gelijke ontwikkelkansen en de vrijheid om zichzelf en de wereld te ontdekken Samenwerking is daarin de weg voor ons. Wij ontvangen ieder kind met open armen en een open blik. 

 

Samen - Echt - Avontuur, zijn onze kernwaarden, we zijn niet alleen van opvang, maar vooral van kindontwikkeling. 

 

Informatie over aanmelden

Op een later moment zullen we u nog veel meer over vertellen over onze werkwijze, maar voor nu is het voor u belangrijk om te weten waar u aan toe bent wat betreft de opvang van uw kind(eren). 

 

Daarom wil ik u uitnodigen om alvast eens een kijkje te nemen op onze website. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met een medewerker van onze afdeling klantenservice, via klantenservice@vlietkinderen.nl. Vermeld duidelijk in de onderwerpregel 'Vijverhof'.