Buitenschoolse opvang (BSO)

BSO (buitenschoolse opvang)

De BSO wordt geregeld in samenwerking met ZieZoo, Dak ,SKON en Smallsteps. Hier zijn kosten aan verbonden. Kijkt u op de websites van deze organisaties voor meer informatie.

Samenwerkingspartner BLOS kinderopvang biedt buitenschoolse opvang op 2 locaties: Op de boerderij en bij Forum sport. De BSO is dagelijks tot 19.00 uur geopend voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Na school wordt er eerst gezellig samen gegeten en gedronken. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. De buitenschoolse opvang van BLOS is ontspanning en vrije tijd. Kinderen leren ook, maar anders dan op school. Door te ontdekken, samen te werken, creatief te zijn maar ook kritisch te leren nadenken. Elke week staat in het teken van tal van leuke, uitdagende activiteiten die zijn onderverdeeld in vijf verschillende talentontwikkelingen. Samen met de kinderen wordt er een keuze gemaakt welke activiteiten aan bod komen. Door kinderparticipatie hebben zij een stem. Hoe leuk is dat! En tijdens de schoolvakanties zorgt BLOS voor een afwisselend vakantieprogramma, boordevol gave activiteiten.

Meer weten over de buitenschoolse opvang van BLOS? Neem een kijkje op de website.