Ouderbijdrage

De Vijverhof krijgt een vergoeding van de overheid voor het onderwijsleerpakket van de school. Veel kan hieruit betaald worden, maar met de ouderbijdrage worden verschillende zaken en activiteiten bekostigd waarvoor in het normale schoolbudget geen ruimte is. Het betreft o.a. het Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Pasen, theaterbezoek, museumbezoek, schoolreis en extra leermiddelen en speelmateriaal.
De hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage is voor het schooljaar 2019-2020 vastgesteld op 120 euro per kind. Heeft u meer kinderen op onze school, dan ontvangt u korting.

 

In groep 8 wordt naast de ouderbijdrage nog een aparte bijdrage gevraagd voor het schoolkamp. De kosten hiervoor bedragen 150 euro per leerling. 

 

Ouders die de school naast de ouderbijdrage extra financieel willen steunen kunnen dit doen door het overmaken van een donatie op de rekening van Stichting Vrienden van De Vijverhof. 

 

Het rekeningnummer van Stichting Vrienden van De Vijverhof is NL49ABNA0587363584.

 

U kunt hieronder ook met iDEAL betalen:

Kies hieronder wat u wilt betalen:*
Bijdrage per kindAantal kinderenTotaal
Ouderbijdrage eerste kind€ 120,001
Ouderbijdrage tweede kind€ 100,001
Ouderbijdrage derde en vierde kind€ 80,00
Totaal

Invoer:

Uw voornaam
Uw achternaam *
Uw Email adres *
Naam kind(eren) *
Groep(en) *
Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden