Aanmelden

Ouders van kinderen jonger dan 3 jaar, dienen via het invulformulier onderaan deze pagina een vooraanmelding te doen. Vóór de derde verjaardag van uw kind sturen wij u een aanmeldformulier waarmee u de vooraanmelding kunt omzetten in een aanmelding. Dit betekent niet automatisch dat uw kind een plaats heeft op onze school. In de afgelopen jaren hebben wij te maken gehad met meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen. Het is daarom raadzaam om uw kind op meerdere scholen aan te melden.

 

Ouders van kinderen die 3 jaar of ouder zijn, kunnen ook het vooraanmeldformulier op deze website invullen. Wij zullen u vervolgens informeren over eventuele beschikbare plekken en de wijze van aanmelden. U kunt ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie. 

 

Voor plaatsing hanteren wij de volgende voorrangsregels:

 

  • Broertjes en zusjes van kinderen die op school zitten.
  • Kinderen waarvan één van de ouders een dienstverband heeft bij CBS De Vijverhof. 
  • Voorrang voor kinderen van peuteropvang ZieZoo.
  • Kinderen uit het plaatsingsgebied begrensd door: Prins Bernhardlaan, Rodelaan, Veurselaan, Looierslaan, Oosteinde, Cornelis Voorhoevelaan, ‘De Vliet’ en de Rozenboomlaan.
  • Kinderen van buiten het plaatsingsgebied. 

 

In het document onder aan deze pagina staat de volledige aanmeld- en aanname procedure omschreven. Hierin vindt u onder andere het aantal beschikbare plaatsen en de data waarop u bericht ontvangt over mogelijke plaatsing. Deze procedure is van toepassing op alle basisscholen in Leidschendam-Voorburg

 

Formulier vooraanmelding:

Invoer:

Voor- en achternaam kind *
Geboortedatum kind *
 
Uw voornaam *
Uw achternaam *
Telefoon *
Uw Email adres *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
* Verplichte velden