Peuteropvang De Vijverhof

In de school is Peuteropvang ZieZoo gevestigd (ingang aan de zijkant). De peuter- en kleutergroepen werken intensief samen. Zo maken zij bijvoorbeeld gebruik van het zelfde observatiesysteem, is er een goede overdracht, werken zij regelmatig aan het zelfde thema, worden sommige feesten (zoals Sint) samen gevierd en wordt er buiten gespeeld op het daarvoor ingericht kleuterplein, of gaan ze naar een in de buurt gelegen speeltuin.  We merken dat kinderen die deze peuteropvang bezoeken vaak sneller en makkelijker gewend raken wanneer zij in de kleutergroep starten.

De peuteropvang is open van: 8.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 8.00 tot 12.30 en is in de vakanties gesloten. Uw peuter kan er terecht vanaf 2 jaar. Bij de peuteropvang werken enthousiaste en goed opgeleide pedagogisch medewerkers.

Een mooie bijkomstigheid is dat peuters van deze Peuteropvang voorrang krijgen bij inschrijving op Basisschool de Vijverhof.

Kindercentrum ZieZoo biedt meer dan alleen opvang, spelenderwijs ontwikkelt uw kind sociale vaardigheden, omgaan met andere kinderen en het sluiten van vriendschappen. Competenties worden ontwikkeld door de vele activiteiten op het gebied van sport en bewegen, muziek, kunstzinnige expressie, kinder koken en natuur. Zowel op de Buitenschoolse opvang als de Peuteropvang.

Mocht u interesse hebben, schrijf in voor één van de informatiebijeenkomsten via www.ziezoo.nl

Heeft u nog vragen dan kunt u ook een mail sturen naar: vijverhof@ziezoo.nl